Privé containerpark – de oplossing voor u.

Heeft u geen idee waar u naartoe moet met uw afval? Als particulier of bedrijf kunt u altijd rekenen op een privé containerpark. Als particulier heeft u soms afval van grote verbouwingen waarbij u niet terecht kunt bij een gemeentelijk containerpark. Uw bedrijf kan ook doorgaans niet terecht bij deze gemeentelijke containerparken.

© Pixabay.com

Hoe verloopt een bezoek aan een privé containerpark?

Bij het binnenrijden van een privé containerpark wordt uw wagen gewogen, de weegbrug is gelegen vlak aan het bureau. Na de weegsessie meldt u zich aan, in het bureau. Wanneer de registratie is afgerond, wordt u verder geholpen met uw bezoek en wordt u bijgestaan met de vraag waar uw afval naartoe moet.

Waarom uw afval naar een recyclagepark brengen?

Een troef is dat service centraal staat. Het is de missie om uw afvalproblemen zo efficiënt mogelijk en op een milieuvriendelijke manier op te lossen. In alle gevallen dat het mogelijk is, wordt alles gerecycleerd dat hergebruikt of opnieuw verwerkt kan worden voor een groene toekomst.

Wat zijn de voordelen van een recyclagepark te bezoeken?

Als erkend recyclagebedrijf door OVAM garanderen wij telkens dat het afval wordt vervoerd naar erkende afvoerplaatsen. U kunt ook telkens terecht voor alle hoeveelheden afval die u maar wenst. Bij een privé containerpark hoeft u geen afval te sorteren, alles wordt voor u gesorteerd in-house. Bovendien kunt u ook beroep doen op alle containerdiensten, u kan hiervoor telkens rekenen op een correcte offerte en gratis signalisatie. Privé containerparken zijn vaak ook goedkoper dan het gemeentelijke containerparken.

© Pixabay.com

Welk soort afval kunnen we sorteren?

Een privé containerpark is een plaats waar al uw afval wordt herboren. Uw afval komt hier ook terecht als u een container huurt van onze containerdienst. We verwerken ons afval zowel in Ronse als Oudenaarde. Voor alle types afvalsoorten kunt u bij ons terecht.

Neem contact met een containerdienst

Voor al uw vragen, suggesties of advies rond een privé containerpark, afvalverwerking en huren van containers kunt u altijd vrijblijvend een offerte vragen. Spreekt u liever persoonlijk? Aarzel dan niet om eens te telefoneren of een mail te versturen.