Uitgenodigd voor een verjaardag? Dit zijn 3 originele cadeaus!

Of het nu gaat om een vriend of om een familielid; wanneer je voor een verjaardag uitgenodigd wordt wil je altijd leuke cadeaus meebrengen. Zeker wanneer je de laatste jaren steeds met drank, bloemen of bonbons langs bent gekomen, is het tijd voor een origineel cadeau. Eindelijk eens wat anders. Iets wat voor jaren herinnerd zal worden. De meeste mensen weten echter niet wat ze moeten kopen. Ben je opzoek naar inspiratie? Dan ben je hier op de juiste plek. In dit artikel ontdek je 3 originele cadeaus die je kan schenken bij een verjaardag!

© Pixabay.com

De wijnfles puzzel

Een goede fles wijn is voor iedere wijnliefhebber al een leuk cadeau. Origineel is dit echter niet. Met de wijnfles puzzel breng je hier verandering in. Dit maakt het cadeau voor hem super origineel.
Een wijnfles puzzel is een fles wijn die vast zit in houten blokken. De fles is pas te openen zodra de puzzel is opgelost. Lukt dit niet? Dan is er geen wijn vanavond. Je kan dan een aantal dagen later de oplossing bij hem of haar in de brievenbus gooien. Het zou natuurlijk zonde zijn als de fles over datum raakt.
Een wijnfles puzzel is het ideale cadeau voor een gezellige verjaardag. Wanneer het de ontvanger lukt om de puzzel op de lossen, zal de wijn extra lekker smaken.
Is die ene vriend of die ene oom geen wijnliefhebber? Dan kun je ook een andere fles drank of olie in de puzzel stoppen. Voor ieder wat wils.

Sudoko toiletpapier

Het tweede cadeau bewijst dat een origineel cadeau niet duur hoeft te zijn. Sudoko toiletpapier is ideaal voor de spelletjes liefhebber.
Met sudoko toiletpapier kun je zelfs tijdens je toiletbezoek iets leuks doen en tegelijkertijd je hersens trainen. Je hebt hier heel lang plezier aan. Ieder stuk toiletpapier bevat namelijk een andere sudoko puzzel. Zo kun je aan de gang blijven. Lukt het even niet? Dan maak je gebruik van het papier, spoel je het door en ga je voor de volgende.
Iedereen gaat naar het toilet, vrijwel iedereen houdt van een spelletje. Sudoko toiletpapier is dus voor de meeste mensen een passend cadeau. Wanneer je dit aan die ene vriend geeft, verschijnt er gegarandeerd een lach op zijn gezicht.

© Pixabay.com

Reflexologie sokken

Reflexoligie sokken mogen in deze lijst van 3 originele cadeaus absoluut niet ontbreken. Ze zijn niet alleen leuk, maar ze hebben ook nog een belangrijke functie. Reflexologie sokken zijn namelijk sokken die de belangrijkste organen en lichaamsdelen van het menselijk lichaam koppelen aan de bijbehorende positie op de voetzool. Wanneer je deze posities gaat masseren, stimuleer je de organen of lichaamsdelen die daarbij horen. Heb je bijvoorbeeld last van je oren? Masseer dan vlak onder je kleine teen. Deze methode wordt reflextherapie genoemd.
Reflexologie sokken zijn daarnaast ook ideaal als cadeau voor je partner. Zo geef je hem of haar niet alleen leuke sokken, je kan hem of haar dan ook lekker verwennen met een voetmassage. Bovendien draag je hiermee bij aan een goede gezondheid van je partner.