Snel weer veilig op pad dankzij Carglass

Een goede autoruit is belangrijk om goed zicht op de weg te hebben. Zo is het in het geval van schade essentieel om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Door de diensten van Carglass weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Bij Carglass kijken ze met u mee en zullen ze graag helpen met hun verschillende diensten. Zo kunnen zij uw autoruit repareren en indien nodig vervangen. Het is ook mogelijk om de autoruit te blinderen met verschillende tinten autofolie. Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Ook daar helpen zij u graag mee!

Snel weer veilig op pad dankzij Carglass
© Pixabay.com

Autoruitschade repareren en vervangen

Heeft u autoruitschade aan de voorruit? Wees gerust, Carglass kan u hier snel mee helpen. Er zal eerst altijd gekeken worden of de ruit gerepareerd kan worden. Dit bespaart tijd en geld. Repareren gebeurt bijvoorbeeld bij een sterretje dat kleiner is dan een 2-euro muntstuk. Deze service duurt maximaal een uur, zodat u snel weer op pad kunt.

Mocht de voorruit echt niet te repareren zijn, zullen ze de voorruit vervangen. Dit gebeurt bij een flinke barst in de voorruit of een sterretje dat het gezichtsveld erg hindert. Deze service duurt ongeveer 90 minuten en kan bij de servicelocaties of op uw gewenste locatie. De monteurs gaan altijd op zoek naar een autoruit van dezelfde kwaliteit als de originele autoruit. De monteurs vervangen de ruit volgens de stappen die internationaal zijn voorgeschreven. Zo weet u zeker dat de auto in goede handen is. Als u verzekerd bent voor ruitschade wordt deze dienst meestal volledig vergoed.

Als u uw zij- of achterruit heeft beschadigd, dient deze altijd vervangen te worden. Deze ruiten kunnen niet gerepareerd worden aangezien ze bestaan uit gehard glas. Deze zullen versplinteren bij beschadiging. Hierdoor is het van belang dat u deze snel laat vervangen. Bij Carglass zorgen ze voor de juiste technieken en zetten de professionele monteurs op een zorgvuldige manier een nieuwe ruit in de auto. Zo kunt u snel weer veilig de weg op!

Snel weer veilig op pad dankzij Carglas
© Pixabay.com

Privacy en verblinding tegengaan

Wilt u uw achterruit blinderen? U kunt bij Carglass terecht om uw autoruit te laten blinderen. Er zijn veel voordelen van het blinderen van uw ramen, zo voorkomt u verblinding door de zon en houdt u uw auto koel. Hiernaast heeft u meer privacy en voorkomt u verkleuring van uw interieur. Carglass biedt verschillende pakketten aan, zodat u zelf kan kiezen hoeveel ruiten u wilt blinderen. Naast de keuze in pakketten kunt u ook een keuze maken tussen verschillende tinten autoruitfolie. Deze verschillen in de hoeveelheid licht- en UV-doorlating. Het is wettelijk verplicht om de bestuurder zichtbaar te houden. Hierbij mogen de voorportieren maar 30% geblindeerd worden. Bij Carglass maken ze gebruik van CG70 voor het voorportier, dit heeft een lichtdoorlating van 70%.

Zorgen voor goed zicht

Ruitenwissers hebben ongeveer een half jaar optimale wiskwaliteit. Het is aan te raden om uw ruitenwissers tijdig te vervangen. Een schone ruit zorgt ervoor dat we altijd goed zicht hebben in het verkeer. Bij Carglass kunnen ze uw ruitenwissers controleren en vervangen. Alle type auto’s kunnen langskomen voor ruitenwissers. Als u ruitenwissers uit de hoogstaande Bosch collectie koopt, worden deze gratis voor u gemonteerd.