Bouwladders

Stevige, degelijke en robuuste ladders voor in de bouw. Dat zijn de houten bouwladders. Deze ladder is een goede manier om je snel te verplaatsen op de bouw.

© Pexels.com

Houten bouwladders

In de bouw hebben ze het liefst houten bouwladders. Het hout heeft als goede eigenschap dat het warm blijft. Zo krijg je geen koude handen bij het verplaatsen van de ladder. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld steigermateriaal. Vaak is dat koud of je krijgt er vieze handen van. Daar heb je met houten ladders echt geen last van.

Twee soorten

Je hebt grofweg twee soorten bouwladders. De sporten liggen op de ladderboom of de sporten zijn in de ladderboom gefreesd. Wanneer de sporten op de bomen worden gelegd worden er inkepingen in de ladderboom gemaakt. Op deze inkeping wordt de sport gelegd. Daarna wordt hij verlijmd en vastgezet met schroeven. Zo weet je zeker dat het goed vastzit. Het alternatief is het infrezen van de ladderbomen. Hierbij worden er gaten in de ladderboom gevreesd. Vervolgens worden de sporten in de gaten gelijmd. Hierna worden de sporten ook nog met deuvels vastgezet. Ook deze methoden is er stevig. De keuze tussen beide opties is persoonlijk.

Woonaccessoir

Naast gebruik in de bouw zie je de bouwladder steeds vaker in een woning staan. De bouwladder is zeker een mooi accessoir in je huis. De houten trappen zijn naast mooi ook nog functioneel. Je hangt er eenvoudig een plantje aan of je zet er leuke decoraties op.

© Pexels.com

Koop je bouwladder bij Van Eldik Ladders

Van Eldik Ladders heeft altijd bouwladders op voorraad. Daardoor helpen we je snel aan de beste oplossing voor jouw situatie. Ben je op zoek naar iets speciaals? Ook dan kunnen we je vaak helpen. Doordat we de ladders zelf maken zijn we in staat om deze ladders net iets langer of breder te maken als dat nodig is. We hebben de ladders in twee soorten: de duitse ladder en de standaard bouwladder. De duitse ladder heeft zijn sporten in de ladderbomen gefreesd. Daarnaast heeft hij ronde ladderbomen. Daardoor is hij heel geschikt als decoratie in huis. De standaard bouwladder heeft zijn bomen op de sporten. Dat geeft hem een robuuste en store uitstraling. Kijk even op onze website welke bouwladder het beste geschikt is voor jou. Heb je nog vragen? Bel ons dan, we zitten voor je klaar.