Nieuw interieur? Met verf!

Je interieur, het is nog prima maar je bent erop uitgekeken. Wat nu? Nieuwe meubelen kopen of die fijne stoelen wegdoen die zo lekker zitten. Nee dat is jammer en in tijden van duurzaam wonen zijn er betere opties dan iets nieuws kopen: verf kopen! Want met een beetje muurverf of lakverf in een frisse kleur creëer je binnen een weekendje een hele andere kamer. 

© Pexels.com

Beginner? Koop goede verf!

Als je goede verf koopt dan hoef je geen vakschilder te zijn en is het resultaat prachtig. Want het voordeel van A-merk verf kopen is, dat je gladde muren of een nieuw gelakt kozijn zonder uitlopers hebt. Puur omdat je verf koopt die makkelijk te verwerken is. Ga voor nog meer gemak en bestel je houtlak of mengverf voor muren en plafonds online. Kies de gewenste kleur en hoeveelheid en de verf wordt binnen een dag verstuurd. 

Van mengverf tot keukenkast verf

Niet normaal? Wel! Als je bij een van de grootste online verfwinkels van heel Nederland besteld geniet je van alle gemakken. Want naast jouw verf shop je ook online de bijpassende lakroller, een brede of ronde kwast, verfbakjes in alle soorten en maten, afplaktape en wat je nog meer niet in huis hebt. Naast de populaire verf van Flexa, Histor, Sikkens, Sigma, Wijzonol en andere merken koop je bij Onlineverf.nl ook verf voor speciale schilderklussen. Denk aan schimmelwerende of vochtregulerende verf voor je badkamer. Of verf die tegen vet en vlekken kan, stel je wilt jouw keukenkastjes verven. 

© Pexels.com

Snelle keuken metamorfose met verf

Alles is mogelijk met verf. Ook het schilderen van je keukenkastjes. Er zijn maar een paar puntjes waar je op moet letten wil je keukenkast verf kopen. Hier een checklist:

  • Start met een universele primer voor goede hechting
  • Let op dat de keukenkast verf bestand is tegen vet
  • Kies verf die kras- en stootvast is

En begin pas met aanbrengen van de multi primer als je de kastjes vetvrij hebt gemaakt en het oppervlak licht opgeschuurd hebt. En nog een belangrijk punt op over na te denken: wil je hoogglanslak op je keukenkastjes of ga je voor matte lakverf? Op een mat oppervlak laat je minder sporen achter, scheelt schoonmaken, en dat is wel zo makkelijk.