Met een schuttingposter creeer je een ideale plek in de tuin voor een uniek gevoel

Heb jij ook vaak zin in vakantie? Om gewoon alles achter te laten en het vliegtuig te nemen naar een of ander zonnig land? Met een schuttingposter zal dit niet langer het geval zijn. Een schuttingposter kan je helemaal transporteren naar eender welke bestemming jij wilt.

Kijk je liever uit op een tropisch strand of een lavendelveld in de Provence dan een stenen muur? Tuurlijk! Met een schuttingposter kies jij jouw uitzicht. Je kan een van de vele standaard posters bestellen, er is de keuze tussen meer dan duizend uitzichten. Vind je niet waarnaar je op zoek bent? Dan kan je ook je eigen foto uploaden en die laten drukken op een schuttingposter. Zo kies jij waar je iedere dag op vakantie gaat in je eigen tuin of terras.

© Pixabay.com

Een schuttingposter is een uitzicht op maat

Je hoeft niet langer op die saaie of lelijke muur in jouw tuin uit te kijken met een schuttingposter. De kwaliteit is over de laatste jaren heen enorm gestegen. Zo zijn schuttingposters bestand tegen weer en wind en verkleuren ze niet onder invloed van UV-stralen. Daarom kan jij met een schuttingposter jarenlang genieten van je zelfgekozen uitzicht. Je kan niet iedere keer wanneer je zin hebt in vakantie een vliegtuigreis boeken maar, in je eigen tuin gaan zitten met een prachtig uitzicht is wel mogelijk met een schuttingposter.

Meet goed je tuinmuur op en bestel online jouw favoriete uitzicht op maat. Schuttingposters kan je krijgen in ieder formaat, zo kan je na een makkelijke installatie meteen genieten van een prachtig uitzicht.

© Pixabay.com

Mooi afgewerkte schuttingposters

Een schuttingposter is altijd mooi maar, om die extra goed af te werken is er vaak de keuze uit tal van ophangsystemen. Zo kan jij bepalen wat het best werkt voor jouw tuin. Kies je voor een gewoon ophangsysteem of heb je liever een schuttingposter met een aluminium buizenframe of toch liever een tuinhouten frame of lijst? Alles is mogelijk. Ook kan je kiezen voor een schuttingposter met een verchroomd ophangsysteem of steiger- en tuinhouten lijst.

Heb je een winderige tuin of terras? Dan kies je misschien best voor een schuttingposter met een robuust ophangsysteem. Wil jij een frivole tuin? Een schuttingposter met tule afwerking is ook mogelijk. Of wil je een schuttingposter die naadloos overgaat in jouw tuinmuren? Kies dan voor een zelfklevende tuinposter die je op ieder oppervlak kan vastmaken. Zo krijg jij het uitzicht van jouw dromen in je eigen tuin.