Bijles Wiskunde van je eigen superprof

Telefoon als rekenmachine

Tellen en rekenen hebben we ongemerkt best vaak nodig in het dagelijks leven, niet alleen op school of tijdens je studie. Tegenwoordig hebben we de luxe van een mobiele telefoon die bijna altijd met ons mee is. Dus de hulp van de rekenmachine is altijd dichtbij. Zit je op een terrasje en wil je uitrekenen wat je kwijt bent voor een paar drankjes? Even de rekenmachine erbij pakken. Ben je aan het winkelen en wil je de korting uitrekenen? Pak de telefoon maar. En ook op je werk zijn er altijd wel momenten dat je wiskunde nodig hebt, durf jij de rekenmachine erbij te pakken in het bijzijn van je collega’s…?

© Pexels.com

Zelf aan de slag!

Heb je inderdaad moeite met cijfers en sommetjes? Dan is het verstandig om aan de slag te gaan. Want het is natuurlijk heel handig – en fijn – om op eigen kracht sommetjes te maken en iets uit te rekenen. Hoe beter je het onder de knie krijgt, hoe leuker het zal worden! Het hoeft trouwens niet per sé te gaan om hoofdrekenen; ook met een paar simpele krabbels (tabellen, staartdelingen etc.) kom je al snel een heel eind. Maar als tellen niet jouw aangeboren talent is, dan kan je misschien wel wat hulp gebruiken. Schakel daarom een superprof in voor wiskunde bijles.

Wat is een “superprof”?

Een superprof is een wiskundedocent die voor jou klaarstaat om je te helpen met rekenen of wiskunde. Het zijn ervaren docenten die goed zijn met cijfers én goed uitleg kunnen geven. Zij kunnen je helpen met de lesstof van school of jou voorbereiden op een examen. Maar ook volwassenen die moeite hebben met rekenen, kunnen natuurlijk bijles volgen. Je krijgt dan net de tips en uitleg die je verder helpen om meer en meer op eigen kracht sommen te maken.

© Pexels.com

Hoe werkt het?

Ga naar de website Super-Prof en kies de superprof die bij jou en jouw hulpvraag past. In heel Nederland bieden deze superprofs zich aan, dus ook in jouw regio.

Veel plezier met rekenen!