Dit is waarom je voor de innovatieve techniek lasersnijden kiest!

De meeste mensen vinden het leuk om eens in de zoveel tijd eens lekker te klussen en knutselen. Je huis onder handen nemen en echt eens de tijd nemen voor klusjes die je eigenlijk al jaren hebt uitgesteld. Het voelt ontzettend goed om deze eindelijk eens van de to-do list af te kunnen strepen! Daarnaast hebben sommige bedrijven die interieur-items maken of machines in elkaar zetten soms behoefte aan op maat gemaakte onderdelen van een stevig materiaal. Dit is best wel lastig te verkrijgen, en het kost behoorlijk wat tijd om dit zelf te zagen met de hand. Gelukkig is er voor deze noodgevallen OrderOn. Dit online bestelplatform is gespecialiseerd in lasersnijden en kanten op maat. Je kunt hier zelf je tekeningen uploaden zodat jij precies dat product in handen krijgt dat je nodig hebt. Voor een zacht prijsje heb je binnen mum van tijd jouw bestelde producten in handen. Ideaal!

© Pexels.com

Efficiënt snijden

OrderOn is een bedrijf dat gebruikmaakt van toekomstige en innovatieve technieken waarbij het snijden van het materiaal zo gepiept is. Dankzij deze nieuwe innovaties, is het bedrijf weinig geld en tijd kwijt aan het voorbereiden van jouw order, en daardoor kan OrderOn de prijs van jouw bestelling vrij laag houden. Dat is enorm fijn, want de kosten van grondstoffen moet jij als bedrijf altijd doorberekenen aan klanten, en een hoge prijs zorgt ervoor dat klanten eerder afhaken. Doordat OrderOn vaak grotere bestellingen afhandelt, kan het de kosten van de productie vrij laag houden. Daarnaast worden alle bestellingen keurig op locatie afgeleverd, en kan je het proces van a tot z volgen achter je computer.

Alle materialen snijden met een fluitje van een cent

Lasersnijden is een fijne techniek en het werkt bij meerdere materialen. Zo kan je ijzer snijden met een laser, maar ook aluminium en RVS zijn heel goed mogelijk. OrderOn is een metaalbewerkingsbedrijf met veel expertise op het gebied van het snijden van metaal door middel van een laserstraal. Doordat OrderOn gefocust is op slechts een materiaalsoort, kan het de prijzen laag houden en is het ook erg efficiënt geworden in het snijden van metaal. Je kan met brandende vragen altijd bij het bedrijf in kwestie terecht en je wordt tijdens jouw bestelproces goed begeleid, zodat je niet met vraagtekens komt te zitten.

© Pexels.com

Nauwkeurig en flexibel werken

Betrouwbaar en kwaliteitsvol werk, daar staat OrderOn voor. Het hele productieproces kan je hier nauwgezet volgen en het is allemaal heel transparant. Je moet op de website een bestand uploaden, denk hierbij aan een 3D-model of een schets/tekening, en OrderOn gaat dan voor jou aan de slag. Daarnaast is OrderOn erg flexibel: je kan zelf aangeven hoeveel stuks je van elke upload wilt ontvangen, waar en op welk moment. Daarnaast ontvang je altijd een vrijblijvende offerte op maat, en op basis hiervan kan je vervolgens beslissen of je ermee in zee gaat. Let wel op: je hebt een KvK nummer nodig om een order te plaatsen bij OrderOn