Een Luxe interieurstijl met Skantrae binnendeuren!

Een luxe interieurstijl creëren met Skantrae binnendeuren, hoe doe je dat? Er zijn veel mogelijkheden om dit te kunnen creëren. Dit komt omdat er een ruime keuze aan binnendeuren van Skantrae zijn. De industriële, klassieke en moderne binnendeuren gaan toch wel meer de kant van Luxe op. Dit hoeft niet te betekenen dat die deuren het duurste zijn, maar ze stralen wel luxe uit. Dat komt omdat die deuren vaak beschikken over strakke stijlen, met hoge panelen en een facet profiel.

© Pexels.com

Soorten binnendeuren die aan een Luxe interieurstijl voldoen

Industriële binnendeuren kunnen voor een luxe interieur zorgen vanwege de strakke ontwerpen. Maar deze deuren zijn zeker wel betaalbaar! Naast dat de industriële binnendeuren strakke ontwerpen hebben, kenmerken ze zich ook vanwege alle verschillende glassoorten. Zo heb je blank glas, getint glas of nevel glas waar je niet doorheen kunt kijken. Alle opties bij deze deur zorgen voor een luxe interieurstijl.

Klassieke binnendeuren hebben daarentegen geen strakke profielen maar sierprofielen. De klassieke deuren zien er vaak wat sierlijker uit maar hebben een rijke royale uitstraling. Bijvoorbeeld het glassoort ‘’glas in lood’’ creëert vooral een elegante en rijke uitstraling. Vanwege dit glassoort krijg je een ruimtelijk beeld in jouw woning. Hierdoor lijken jouw ruimtes groter en zo dus meer luxe.

En dan hebben we nog de moderne binnendeur. De naam zegt het al, modern is vaak wel luxe. De moderne deuren hebben vaak strakke lijnen en rechte hoeken en lijnen. Hierdoor ziet de deur in zijn geheel er heel strak uit. Je kunt een moderne deur in het wit of zwart krijgen. En uiteraard ook weer in meerdere glassoorten. Door bijpassend deurbeslag te kiezen maak je de deur helemaal af en kun je een luxe interieurstijl creëren.

© Pexels.com

De finishing-touch voor een luxe interieurstijl

Na dat je een Skantrae binnendeur hebt uitgekozen en jij met die deur een luxe interieur wilt inrichten, is het bijpassende deurbeslag de finishing-touch. Ook bij het deurbeslag heb je de keuze uit klassiek, modern en industrieel. Ook hierbij moet je denken aan verschillende stijlen. Kies je voor rond, ovaal of vierkant deurbeslag. Kies je voor mat, of metallic? Na dat je de juiste keuze hebt gemaakt waardoor het jouw deur afmaakt, heb jij gegarandeerd een luxe interieurstijl.

Bij Sleiderink Bouwmaterialen hebben ze ruime keuze uit Skantrae binnendeuren in alle maten en vormen. En bijpassend deurbeslag is er ook te verkrijgen! Wacht geen moment, en ga er een kijkje nemen!